Novinky

Toto ste o našej mesačnej permanentke určite nevedeli

Cvičenie, najmä to vo fitness centre sa dá vykonávať dvoma spôsobmi. Pre oba, je FitFabrik ako stvorené! 

Prvý spôsob je individuálne cvičenie, kedy môžete využívať celý priestor, vrátane všetkých strojov a fitness pomôcok. Tento spôsob je vhodný najmä pre tých, ktorí majú aspoň minimálne základy v správnych technikách alebo cvičia s osobným trénerom. 

Vo všeobecnosti vždy odporúčame novým klientom, ktorí chcú cvičiť len individuálne, investovať aspoň do zopár lekcii s osobným trénerom. Dokážeme tak predísť zraneniam či s neefektívneho dosahovania svojho ciela. Častokrát je to práve technika a nevedomosť vytvorenia si vhodného tréningu, čo nakoniec odradí nových klientov od cvičenia.

Vo FitFabrik môžu naši klienti využívať na cvičenie až 1300 metrov štvorcových plochy, takže pokiaľ si ktokoľvek bude chcieť zacvičiť svoj vlastný workout, naše priestory a pomôcky sú mu k dispozícii. 

Druhý, zábavnejší spôsob, je vhodný pre tých, ktorí nepoznajú až tak dobre techniku cvičenia alebo si potrebujú za krátky čas odcvičiť super kvalitný tréning, sú tu skupinové cvičenia. A že ich vo FitFabrik máme neúrekom! 

Od nenáročných na techniku, ako je Spinning, Jumping alebo CORE, až po fyzicky náročnejšie ako napríklad skupinové cvičenie THE WOD. Každý si medzi výberom dokáže nájsť to svoje, čo ho bude baviť alebo si z nich dokáže vyskladať pestrý treningový týždeň.

A v pestrosti sa ukrýva ten kľúč k výsledkom! 

Aby ste sa vyhli stereotypu a nudy, vytvorili sme pre Vás jednu jedinú permanentku. Nazývame ju neobmedzenou! 

S ňou si môžete prísť kedykoľvek zacvičiť individuálne a zároveň kedykoľvek prísť na akékoľvek naše skupinové cvičenie. Táto permanentka nie je limitovaná množstvom vstupom a zároveň nie je limitovaná časom stráveným u nás. Je proste jednoduchá, neobmedzená. A jej cena je len 49,97 eur na mesiac. 

Tak čo, ste pripravení vyraziť na cestu k svojmu cieľu? Začnite ešte dnes a maximalizujte svoje výsledky.

Je čas transformovať svoje telo a svoj život!

FitFabrik - zmeň svoj život vďaka cvičeniu
FitFabrik 

Mohlo by ťa zaujímať

Prihlás sa k odberu našich noviniek

Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Viac info