Novinky

Najmodernejšie golfové odpalisko vyrastie v Trenčíne!

Naše tréningové centrum bude participovať na výstavbe najmodernejšieho golfového odpaliska na Slovensku a v Čechách. Nachádzať sa bude v areáli Leteckých opravovní Trenčín a otvorené bude počas celého roka.

Disponovať bude špičkovou, svetovou technológiou pre golfistov Toptracer Range, ktorá dokáže zaznamenávať pohyb loptičky, jej rýchlosť, dráhu a dopad. Dáta vyhodnocuje v reálnom čase a zároveň ich dokáže priamo posielať do mobilu daného golfistu.

Je to extrémne silná pomôcka, vďaka ktorému začiatočnícky, pokročilí, ale aj profesionálni golfisti, dokážu radikálne zlepšiť štýl svojej hry. Ocenia tiež mnohé turnaje, súťaže, či virtuálne hry na svetových golfových ihriskách.

Zároveň je to ideálny nástroj pre teambuildingové akcie a športové eventy. Zábavu z odpalovania na terče, čo najväčšiu vzdialenosť alebo rýchlosť, ocenia absolútny začiatočníci aj deti.

A to zďaleka nie je všetko!

Súčasťou 365 Golf Range bude aj Fitting Room, reštaurácia a mnoho, mnoho ďalšieho.

Tešiť sa môžete na skvelých trénerov so zahraničnými skúsenosťami, zahraničné golfové pobyty, či množstvo golfových eventov.

V tejto chvíli je 365 Golf Range, najmodernejšie golfové odpalisko na SK v ČR a zároveň prvé odpalisko v Trenčianskom kraji vo výstavbe!! Predpokladané spustenie, je naplánované na prvý štvrťrok 2023.

POZOR: Dovtedy sa môžete zapojiť do súťaže o ročné členstvo v 365 Golf Range, o množstvo ďalších súťaží, ale hlavne o prístup k najaktuálnejším informáciam z odpaliska. Stačí zanechať svoj email na stránke www.365Golf.sk

365 Golf Range & FitFabrik

Mohlo by ťa zaujímať

Prihlás sa k odberu našich noviniek

Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Viac info