Novinky

Je čas vrátiť sa späť

Po skončení leta sa dostávame do poslednej časti roka, ktorá sa nesie v podobe návratu žiakov do škôl, do plného pracovného režimu a do nových výziev. Chvíle zábavných výletov, rodinných dovoleniek, či chladených Aperolov na terasách reštaurácií, strieda vstávanie do tmy, teplá mikina, kvalitný seriál, či zaujímavá knižka.

Prechod do jesenného, či zimného režimu je náročný a častokrát nudný, no práve takéto obdobie je vhodné na to, aby sme sa opäť sústredili na svoje ciele. Pracovné, osobnostné, zdravotné.

Návrat do fitka a do tréningovej rutiny môže byť po dlhšej dobe pre mnohých obtiažny. Aktívne leto sa po fyzickej stránke určite podpísalo na mnohých z nás. Niektorí sme stratili časť zo svalov, iní sme nabrali na miestach, pre ktoré nám nosenie mikiny práve teraz vyhovuje. Možno sme prišli o silu, kondíciu, či potrebnú motiváciu k cvičeniu. Nie je sa začo hanbiť, ani nás trénerov a zamestnancov FitFabriku podobné zmeny neobišli.

Začať znova cvičiť je jedinou možnosťou, ako získať stratené alebo ako sa zbaviť získaného. To najťažšie nás čaká na začiatku, spraviť prvý krok. Začať NIEKDE, je však to najdôležitejšie. V malom rozsahu, jednoducho a postupne pridávať. Poznávať svoje telo, svoje slabiny a nedostatky. Krok za krokom, deň po dni - postupne budovať silu, kondíciu, zdravé telo a čistú myseľ.

Motivácia vrátiť sa k cvičeniu je však zásadná, rovnako tak ako ju nestratiť vtedy, keď prídu ťažšie tréningy, nečakané okolnosti, či pracovná únava. Pokrok a zmena nie sú okamžité. Prechádzajú cez tŕnistú cestu a pokiaľ si nedáme pozor, roztrhajú našu motiváciu na márne kúsky.

Do tohto obdobia, sme si pre Vás pripravili zopár noviniek. Multisport karty dostali u nás opäť zelenú, takže sa tešíme na staronové a nové tváre. Spustili sme nové detské tréningy, ktoré majú dnes 2 lekcie za týždeň. Jednu tanečnú, spojenú s gymnastikou a druhú, venovanú všeobecnej pohybovej príprave. Viac o detských tréningoch, sa dočítate v článku venovanom deťom.

Pre tých, ktorí rozmýšľajú, či môžu k nám vstúpiť - FitFabrik je pre všetkých.

Nenechajme sa zastaviť. Poďme do toho!

FitFabrik

Mohlo by ťa zaujímať

Prihlás sa k odberu našich noviniek

Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Viac info