Novinky

Detské tréningy vo FitFabrik začínajú

Vážení rodičia, po úspešnom prvom ročníku Detského kurzu tanečnej prípravy a gymnastiky, si Vás a Vaše deti dovoľujeme pozvať na naše nové rozšírené detské hodiny vo FitFabrik.

Tie sa začnú už od pondelka 6. septembra a budú bývať každý pondelok od 16:15 a v stredu od 16:30. Vedené budú dvoma milými a skúsenými lektorkami, a každá hodina bude zameraná na oblasť, ktorú každé dieťa v ranom veku potrebuje rozvíjať.

Pondelkové hodiny vedené našou Monikou, budú zamerané na základné tanečné prvky, gymnastiku a tanečné choreografie. Stredajšie tréningy vedené našou Nikou, budú zamerané na všeobecnú pohybovú prípravu, s dôrazom na kondíciu, flexibilitu, koordináciu a balans.

Na tanečných hodinách budeme Vaše deti pripravovať na veľké vianočné vystúpenie.

Výsledkom týchto hodín bude aktívne dieťa, milujúce pohyb a so znalosťou základných pohybových vzorov - pripravené pre ďalšie rozvíjanie schopností v individuálnych alebo kolektívnych športoch.

Pre Vaše deti sme pripravili permanentku. Jej cena je 35€ a je 8 vstupová. Tieto vstupy môžete využiť do 2 mesiacov. Detské cvičenia sú pre deti od 4 do 10 rokov.

Prihlasovanie na tréningy je možné cez náš web v sekcií rozvrh, ale tiež je možné aj telefonicky (0917999699) alebo priamo na recepcií FitFabrik.

V prípade, že nie ste u nás v systéme registrovaní, odporúčame prísť osobne a doregistrovať sa resp. napísať nám na info@fitfabrik.sk pre rezerváciu na hodinu s prípadnou doregistráciou tesne pred začiatkom hodiny.

Pre rodičov, ktorí u nás ešte nikdy neboli stále platí akcia, v ktorej môžu získať 7 dní cvičenia u nás ZADARMO. Popri cvičení detí, si môžete skúsiť ponaťahovať svoje svaly.

FitFabrik

Mohlo by ťa zaujímať

Prihlás sa k odberu našich noviniek

Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Viac info