Novinky

Zmeny vo FitFabrik platné od 5. decembra 2022

Vážení klienti, od pondelka 5. Decembra 2022 vstupujú do platnosti 4 zmeny, o ktorých by sme Vás radi informovali.

1. Zmena doby odhlasovania sa zo skupinových cvičení

Od pondelka 5. decembra 2022, vstupuje do platnosti povinnosť odhlásenia sa zo skupinového cvičenia, minimálne 6 hodín od začiatku skupinového cvičenia. K tomuto kroku sme pristúpili z dôvodu zneužívania 2 hodinového odhlásenia sa, kedy sa mnohí klienti nahlásili na viacero skupinových cvičení na niekoľko týždňov dopredu a 2 hodiny pred štartom si účasť rozmysleli. Takto umelo držané miesto zamedzilo prihláseniu sa tým, ktorí by reálne skupinové cvičenie chceli navštíviť a zároveň 2 hodinové okno je veľmi krátka doba, aby sa ktokoľvek nový mohol na skupinové cvičenie prihlásiť.

Veríme, že tento krok budete chápať a dodržiavať.

*Zároveň naďalej platí, že v prípade neodhlásenia sa do 6 hodín zo skupinového cvičenia, bude klientovi vyrubený storno poplatok vo výške jednorázového vstupu na skupinové cvičenie.

2. Zrušenie vernostného systému

Od pondelka 5. Decembra 2022 prestane platiť náš vernostný systém. Nahrádzať ho bude možnosť zakúpenia si ročnej permanentky v MEGA AKCII od 1. do 31. Decembra s exkluzívnymi výhodami. 

*V prípade, že Vám chýba posledná nálepka k získaniu trička alebo mesiacu zadarmo, prosíme kontaktujte našu manažérku emailom na poznikova@fitfabrik.sk.

3. Zrušenie akcie 1+1, 1+2 a zľavy na ISIC kartu

Rovnako od pondelka 5. Decembra 2022 prestanú platiť akcie, ktoré umožňovali získať permanentku za polovicu alebo zadarmo v prípade, ak k nám privediete jedného či dvoch kamarátov, ktorí u nás ešte nikdy nemali zakúpenú mesačnú permanentku.

Zároveň rušíme možnosť zľavy na ISIC kartu.

4. Možnosť študentskej permanentky až do 21 rokov

Poslednou platnou zmenou od 5. Decembra 2022 bude rozšírenie možnosti zakúpenia si študentskej permanentky, študentom do 21 rokov. Podmienky využívania študentskej permanentky zostávajú nezmenené: permanentka umožňuje len vstup do fitness centra (teda nie skupinové cvičenia), zároveň je tento vstup obmedzený od 6:00 do 16:00 počas pracovných dní a počas víkendov je povolený neobmedzene.

S úctou, Váš FitFabrik tím

Mohlo by ťa zaujímať

Prihlás sa k odberu našich noviniek

Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Viac info